Trick Riding lessen

Heb jij onze nieuwste show Sacra Mundo al gezien? En was jij zo onder de indruk van de spectaculaire stunts, dat jij dit ook wilt leren? Dan heb ik goed nieuws!
Sinds kort is het mogelijk om trick riding lessen bij ons te volgen!
Leer hoe je het paard traint, welk tuig je nodig hebt, hoe jij jou spieren voorbereidt, hoe jij een uitstraling opbouwt en natuurlijk hoe jij de meest spectaculaire stunts kunt uitvoeren! Kijk voor meer informatie bij ‘Trick Riding’ onder ‘Diensten’.

Kudde uitbreiding

Op 21-11-2018 hebben wij onze kudde uitgebreid met een nieuw paardje, Moonlight’s Saphira! Saphira is een buckskin merrie geboren in 2015.  Zij heeft een korte tijd bij mij in training gestaan, waarna ze mij te koop is aangeboden. En haar kon ik natuurlijk niet laten staan.
Komende winter mag ze lekker verder groeien en vanaf de grond aan het werk. In het voorjaar gaan we haar weer verder inrijden!

Nieuwe ontwerpen

 We hebben weer nieuwe ontwerpen voor onze kledinglijn! Wil jij nou ook zo’n leuke afbeelding op een trui, vest, shirt of iets heel anders? Vraag dan snel naar de prijzen en mogelijkheden!

Kudde

De afgelopen weken zijn er weer een aantal dingen veranderd binnen de kudde. Zoals eerder vermeld, hebben wij in juli afscheid moeten nemen van Olivia.
Aan het einde van de zomer hebben wij ook afscheid genomen van Jelle. Jelle stond bij ons in bruikleen en is inmiddels weer terug gegaan naar de eigenaar. Maar, we hebben ook een nieuw lid mogen verwelkomen: Bente!
Ook Bente staat bij ons in bruikleen en staat dus ook bij ons in de kudde. Inmiddels loopt ze hier en daar al wat lessen mee en is ze aardig op haar plek!

Afscheid Olivia

Met heel veel verdriet hebben wij op 10-07-2018 afscheid moeten nemen van onze oudste merrie, Olivia.
Olivia was 24 jaar en nog erg fit en jong van geest. Helaas werd zij getroffen door een heftige koliek aanval met een zodanige slechte prognose, dat wij hebben besloten om haar in te laten slapen. Ze heeft veel kinderen én volwassenen laten glunderen en wij zijn ontzettend dankbaar dat we nog een paar hele mooie jaren van haar hebben mogen genieten.
Ze zal gemist worden door iedereen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Open dag

Op 3 juni 2018 vond de allereerste open dag van Help with Horses plaats, ter ere van het 3 jarige bestaan!
Met ongeveer 250 bezoekers was het een zeer geslaagd evenement met een gezellige sfeer! De dag draaide om paardvriendelijkheid en vooral plezier hebben. En dit is zeker duidelijk geworden! Diverse demo’s, shows en clinics lieten zien dat je in elke tak van de sport, met elk soort paard een hoop kunt bereiken.
Ook de kinderen werden goed vermaakt met een springkussen, ponystappen, hoefijzer werpen, schminken en pimp my pony.
Daarnaast waren er diverse stands aanwezig en werd er in de pauze een demonstratie gegeven in linedancing door “2 Country”.
Tevens waren er prachtige prijzen gesponsord voor een grote loterij. Bij aankoop van een lot steun je het bedrijf en de paarden. Dit helpt ons groeien, onze faciliteiten te verbeteren en nóg meer mensen bewust te maken van de omgang met paarden!
Heb jij een lot gekocht en ben jij benieuwd naar de uitslag? Scroll dan snel naar beneden!

Kon jij deze dag niet aanwezig zijn? Niet getreurd! Volgend jaar gaat er zeker wederom een open dag komen!

 

 

 

 

Deze dag werd door een groep studenten van het AOC Terra MBO Emmen georganiseerd.

Een grote dank aan alle bedrijven die ons sponsorden en steunden!

MCX Administrations Services (https://www.mcx.nl/)
Eye of the Wolf (www.eyeofthewolf.nl)
Via de Zon
Subli (www.subli.nl)
Boni Klazienaveen (www.bonisupermarkt.nl)
Paard&Olie
Master Paardenvoeding (www.masterdiervoeders.nl)
Van den Hul & Werkman Horse and Service (www.horsesandservice.com)
Vloerverwarming Peters
Stickerwerk (www.stickerwerk.nl)
Wesseling Materieel (www.wesselingmaterieel.nl)
Jumbo (www.jumbo.nl)
Hippo Support (www.hipposupport.nl)
Boels (www.boels.nl)
Worm & Co (www.wormenco.nl)
Bakkerij Kolkman (www.bakkerijkolkman.nl)
Bakkerij Sieben (www.bakkerijsieben.nl)
Plus Klazienaveen (www.plus.nl)
Galloping Goop (www.gallopinggoop.nl)
2 Country