Organiseer je een evenement? En ben je opzoek naar een leuke, informatieve demonstratie of spectaculaire show? Ook dan kun je bij ons terecht!

Met onze paarden reizen we het hele land door en hebben wij al diverse evenementen gehad. Zo zijn wij naast diverse kleine evenementen ook op Horse Event verschenen, Paardendagen Friesland, Taribush Kuna Festival en twee keer op Equiday, inclusief een Meet&Greet. De paarden die mee gaan zijn ervaren in het geven van deze shows. Ze zijn braaf en veel gewend, maar het blijven natuurlijk dieren.

Er zijn diverse mogelijkheden.
Wil jij een informatieve en leerzame demonstratie? Waar mensen naar kijken en dit thuis direct willen uitproberen?
Wij geven demonstraties in western/NH riding, grondwerk en vrijheidsdressuur. Deze demonstraties zijn niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk om naar te kijken! Ze zijn gemakkelijk te volgen en alles wat aan bod komt, kan door het publiek zelf uitgeprobeerd worden op een eigen paard. Het is laagdrempelig en erg interessant!

Het is ook mogelijk om een show bij ons te boeken. De shows zijn een combinatie van western/NH riding en/of grondwerk/vrijheidsdressuur. Tijdens de show wordt er passende muziek gedraaid wat de aandacht van het publiek elke seconde vast houdt. Tijdens de show staat het plezier en de band tussen mens en dier centraal.
Het is mogelijk om een specifiek thema aan te vragen.