Wij werken hard om van Help with Horses een groot en bekend bedrijf te maken. Maar dit doen wij niet alleen! Wij krijgen een hoop steun van andere mensen en bedrijven die ervoor zorgen dat wij ons verder kunnen blijven ontwikkelen. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor!

Heb jij als persoon of bedrijf interesse om ons te sponsoren? Dan is dit mogelijk! Door een samenwerking aan te gaan kunnen wij elkaar helpen op diverse manieren. Neem gerust contact op voor overleg!

 

Bij Eye of the Wolf Fotografie kun je terecht voor prachtige foto’s van jou, jouw familie, paard, hond of andere dieren! Het is duidelijk te merken dat Jessica hart heeft voor de dieren en fotografie. Tijdens een fotoshoot neemt ze ruim de tijd om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is.
Ze weet precies hoe ze de juiste foto maakt en levert dan ook altijd foto’s van hoge kwaliteit aan. Ze stelt nooit teleur! Ze heeft bij mijn paarden altijd de juiste uitdrukking kunnen pakken en de band tussen mij en mijn paarden straalt van haar foto’s af.

Dus wil jij altijd al eens een fotoshoot doen? Ga dan snel naar www.eyeofthewolf.nl!

 

MCX gelooft in de kracht van specialisten
Zaken die aan het hart gaan, wilt u met de grootst mogelijke kwaliteit waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere taak het best uitgevoerd kan worden met de inzet van een specialist. Wij zijn al sinds 1999 de expert op het gebied van technisch beheer van Oracle applicaties. Ons team bestaat uit beheerspecialisten die stuk voor stuk uw wensen en belangen op de eerste plaats zetten. Kennis, innovatie en partnership zijn bij ons kernbegrippen.

Daarnaast dragen wij er altijd zorg voor dat klanten waar voor hun geld krijgen. Gedreven door de prikkels van techniek, doen wij wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Ons uiteindelijke doel? Zorgen dat ICT de business van klanten vooruit helpt. Klanten krijgen bij ons de best mogelijke kwaliteit tegen een vast bedrag per maand: in voor- en tegenspoed. Zo leggen wij onze lat hoog en weet u zeker dat uw systemen altijd op de toppen van hun kunnen presteren. Wij zijn er van overtuigd dat deze aanpak werkt. Het is niet voor niets dat zoveel klanten ons bijna eeuwig trouw blijven.

www.mcx.nl